Doprava zdarma

Mramorová Křišťálově Pokovování Agent Vysoce Kámen Povlak Kámen Nástroj Pro Kámen, Žula, Mramor, Břidlice, Vápenec Keramika Dekor

257.16 Kč 128.47 Kč

0
0 Recenze

Sku: h81396

Dostupnost:Skladem

Barva:

Kategorie: Domácí Merchandises

Body:

1.Pro Zdraví Vaší Rodiny: Náš Kámen Pokovování Agent upřednostňuje vaše rodina je v pořádku a planety.S žádné agresivní látky, je bezpečný pro domácí zvířata a děti.To je také ekologicky šetrné, takže žádné toxické stopy ve vzduchu nebo vody.Skvělý výběr a použití s důvěrou!

2.Revoluční Obrany: Kámen Pokovování Agent tvoří spolehlivý štít, aby se vaše kamenné podlahy v bezpečí před poškozením, škrábance, poškození vodou a skvrny.Jeho bezpečné a účinné složení zajišťuje dlouhotrvající lesk, překonal všechny ostatní produkty.Svědek vynikající ochranu, která dělá rozdíl.

3.Odolný Vodotěsný Efekt: Dosažení odolný oleji a skvrnám-proofing s naší Kamenné Pokovování Agent - stačí použít a tvoří ochranný film. Užijte si bezstarostnou údržbu a chránit váš kámen je kvalitní a vzhled s dlouhotrvající, vodotěsné ochranu.

4.Velký Kámen Jedno Řešení: Náš Kámen Pokovování Agent je vaše one-stop řešení pro nudné nebo barevné kameny.S pokročilou nanotechnologií, hluboce proniká do kamenné povrchy a obnovuje jejich přirozený lesk.Rozlučte se s odolných skvrn a dobrý den, pro bezproblémové kámen péče.

5.Široký Rozsah Použití: Kámen Pokovování Agent může být použit na různé druhy přírodních a umělých kamenů, jako je žula, keramika, keramické dlaždice, břidlice, vápenec a mramor.To zlepšuje vzhled a životnost vaší kamenné povrchy, což je vypadat nové a lesklé.

Popis:

Transformovat své keramické povrchy s naší bezpečné a efektivní Mramorová Křišťálově Pokovování Agent.Pomocí pokročilé nanotechnologie a žádné drsné látky, přináší ropy a skvrna-odolné ochranné vrstvy.Rozlučte se s tvrdohlavý skvrny s naší keramické-přátelské vzorec.

Specifikace:

Kapacita: 100 ML

Velikost: cca 12*3.8 cm/4.72*1.5 v

Použitelný rozsah: Mramor, žula, kámen, křemen, BŘIDLICE, kámen, pískovec, dlaždice a nábytek z masivního dřeva

Aplikace scénář: rodina, hotel, tělocvičny

Funkce: Clean/shine/chránit/odolný proti skvrnám

Balení Seznam:

1 láhev*Kámen Odstraňovač Skvrn Čistič

Poznámky:

1. Vzhledem k různým displej a světelné efekty, skutečná barva výrobku může být lehce odlišná od barvy je znázorněno na obrázku.

2. Vzhledem k ruční měření, prosím, aby odchylka měření 1-3cm.

  • Silikagel Typ: Vlhkosti Absorpční Sáčky
  • is_custermized: No
  • Původ: Pevninské Číně
  • Číslo Modelu: Mramorová Křišťálově Pokovování Agent